Op zoek naar nieuwe energie? Je bent niet meer zeker of wat je doet nu écht is wat je wil of naar toe wil gaan. Je verliest motivatie, bent neerslachtig of zit in een sleur? Of misschien bruis je van motivatie en wil je jezelf gaan uitdagen en weet niet zo goed hoe of wat je daar voor kan doen? 

Dan is samen koffie drinken een geweldig plan. Coaching is een perfecte manier om je als persoon verder te ontwikkelen. Het vertrekt vanuit jou en gaat op zoek naar je passie, talent, uitdagingen … om daar meer mee te kunnen doen.

Krijg van op je huidige ‘realiteit’ en kijk vooruit en naar binnen.

individueel coachingsgesprek

Kennismaken… met koffie of thee

Het is niet altijd makkelijk om aan jezelf toe te geven dat je misschien dat extra steuntje kan gebruiken. Dergelijk cadeau vormt hierbij een ideale gelegenheid voor dat duwtje in de rug.

Op eigen tempo met een trajectpas

Je denkt aan coaching. Je wil het graag af en toe doen, maar daarom niet meteen structureel inplannen. Dat lukt niet door werk of gezin, of misschien heb je daar niet altijd even veel behoefte aan. Of… Misschien denk je dat een intenser traject beter past. 

Je hoeft het niet altijd meteen te weten. Daarom werkt Wastijn naast eenmalige sessies ook met een Trajectpas. Je betaalt hierbij voor 5 of 10 sessies, die je kan inzetten zoals het voor jou past. 

Standaardtarief: €60 per uur
Trajectpas 5:      €275 (€25 korting)
Trajectpas 10:     €550 (€50 korting)

 

Online, thuis of in huis

Ook kan dit alles via video-call. Dat gebeurt via Skype, Zoom, Facetime … iets wat voor jou werkt. Deze momenten zijn zeker even waardevol als wanneer we samen koffie drinken in de keuken. We spreken een moment af die voor jou past en ontmoeten elkaar met enige afstand, voor een goed gesprek. 

Kom je graag offline op gesprek? Ook dat kan! Dan kan je kiezen voor de #CoachAanHuis versie, waarbij de coach bij jou thuis langskomt. Of je komt op bezoek in Gentbrugge, waar de eigen praktijk volop in ontwikkeling is.  

"De individuele coaching door Bert heeft me geholpen om mezelf uit te dagen en te groeien als persoon. Zijn respectvolle aanpak en afwezigheid van oordeel hebben me de kans gegeven om op mijn eigen tempo mijn grenzen te verleggen."
Sarah V.

Specifiek aanbod voor vragen omtrent studies en loopbaan

Vanuit het vele werken met jongeren en jongvolwassenen, is er een gericht aanbod voor iedereen die worstelt met het maken van keuzes in hun studies of (nieuwe) loopbaan. Misschien ben jij, of iemand in je omgeving, op zoek naar extra handvaten in het maken van een studiekeuze. Gaat het nu over een keuze voor, tijdens of na de middelbare school? Samen raken we er wel uit. Alleen, of met je ouders, lief of wie je graag betrekt op dit moment.

Wastijn