Coaching en training voor teams

grensverleggend aanbod voor groepen en teams van bedrijven of organisaties
Professionalisering op maat van elk team, elke groep en elke onderneming

Samen werken betekent niet altijd samenwerken. De spreidstand tussen het autonoom kunnen functioneren en tegelijkertijd samen met anderen aan projecten werken. Het lijkt een evidentie, maar dat is het helemaal niet altijd. Daarom kiest Wastijn voor team gerichte professionalisering die verschillende doelen nastreeft. Altijd met oog op professionele ontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en/of organisatieontwikkeling. 

In de eerste plaats is er een inhoudelijke verdiepen en verrijking voor wie deel uitmaakt van de workshop of het traject. Elk initiatief is gericht op het bijleren over specifieke materie gelinkt aan de eigen context. Ongeacht of de betrokkene een betaalde medewerker, kaderlid of vrijwilliger is. 

Daarnaast is het bereiken van effecten op vlak van samenwerken en groepsontwikkeling een belangrijk tweede niveau. Door de systeemgerichte benadering en methodieken, komen de deelnemers met elkaar in contact. In elke sessie wordt iedereen uitgenodigd om met elkaar kennis te maken of elkaar uit te dagen. Hoewel niet elke confrontatie even makkelijk is, zijn ze vaak noodzakelijk om verder te kunnen groeien. 

Ten slotte streeft Wastijn naar een divers aanbod van coaching of training die tegemoet aansluit bij elk type groep of team. Van eenmalige workshops tot langere trajecten. Van vooraf gestructureerde initiatieven tot maatwerk die past bij het profiel van de soort organisatie. Zo werd het Basistraject Gesprekstechnieken ontwikkeld: een reeks van 7 modules op maat van heel wat organisaties. 

Maar daarnaast hebben we nog heel wat andere zaken. Ontdek het aanbod hieronder en aarzel niet om contact op te nemen voor meer informatie.

Wastijn als IN-COMPANY partner in teamcoaching en training

Wastijn werkt samen met organisaties en bedrijven. Die samenwerking kan gewoon ‘op aanvraag’. Dat is ideaal voor wie op zoek is naar coaching of training als nieuwe impuls of eenmalige impact. Ondernemingen die zoeken naar lange termijn opties kan samenwerken eventueel structureel. Ongeacht uit welke bril u bij Wastijn terecht komt: u bent van harte welkom. 

Wat betekent structureel samenwerken?

Een structurele samenwerking biedt heel wat opportuniteiten. En dat gaat verder dan alleen een financiële besparing. Het omvat uitsparen van tijd en energie (kennismaking, inwerken …). Het draagt bij tot meer vertrouwen en verdieping in de thema’s en werking van de onderneming of organisatie. En het kan altijd. Zowel bij professionalisering via team coaching, training, intervisies of teamfeedback. Alsook individuele coaching van medewerkers. 

Wastijn