Aanbod

Individuele of groepsgerichte coaching en training

Wastijn staat garant voor voor kwalitatieve coaching en training. Met meerdere certificaten en attesten bekwaam verklaard en (inter)nationaal erkend. 

Hoewel voor iedereen toegankelijk, richt Wastijn zich op leidinggevenden en verantwoordelijken in de zorg en het onderwijs. Met heel wat workshops voor in de klas of in de werking.

Individuele coaching

Ben je een (net begonnen) directeur, teamverantwoordelijke, schoolleider of andere soort leidinggevende? Dan is Wastijn iets voor jou. Met praktijk-, onderzoeks- en academische ervaring, het ideale klankbord en de perfecte partner in jouw groeiproces. Coaching is een ideale vorm van persoonlijke ontwikkeling of professionalisering, helemaal op maat van jouw functie. 

Ideaal voor wie zich verder wil verdiepen of wil gaan innoveren. In elke levensfase, want op coaching staat geen leeftijd.

Wastijn heeft jaren expertise in het werken met groepen en teams in zowel de profit als non-profit sector. Het werken met betaalde en vrijwillige krachten. Een succescursus is die omtrent gesprekstechnieken (hieronder) en de begeleide denktafels en supervisies. Altijd met aandacht voor het ontwikkelen van individuen en groepen, het zelfsturend vermogen en het creëeren van nieuwe inzichten op werkgerelateerde vragen. 

Met een aanbod voor leiderschap, faciliteren van groepen en groeien als organisaties …

Coaching en training met kwaliteit en oog voor ethiek

Wastijn draagt het beroep van coaching enorm hoog in het vaandel. Daarom investeerde ik de afgelopen jaren in kwalitatieve (jaar)opleidingen om me als coach verder te bekwamen. Ik ben omwille van deze overtuiging ook lid van de Europese Mentoring en Coaching Council. Ontdek meer over mijn scholing als coach en instructeur bij ‘Over Wastijn’.

Wastijn